Wat doen wij?

Wij interpreteren “installatie” in de breedste zin des woords. Wij geloven in service van A tot Z, van ontwerp tot nazorg. Juist daarom werken wij landelijk, zowel zakelijk als particulier. U kunt bij ons aankloppen voor de installatie van uw laadpunt en/of zonnepanelen, maar zijn wij er ook als er kabels gelegd moeten worden. Middels de methode met grondraket kunnen wij hier hele mooie oplossingen voor bieden. Door deze veelzijdigheid kunnen wij flexibel meedenken om samen met de klant tot een mooi eindresultaat te komen.

01.

Wat doen wij?

Wij interpreteren “installatie” in de breedste zin des woords. Wij geloven in service van A tot Z, van ontwerp tot nazorg. Juist daarom werken wij landelijk, zowel zakelijk als particulier.

02.

Wie zijn wij?

Wij zijn Techniek Service Oost, van origine een glasvezelbedrijf, maar ondertussen bekwaam geworden in het installeren van laadpalen en zonnepanelen

03.

Contact

Kunnen wij u helpen met de installatie van uw zonnepanelen of laadpaal? Wij van Techniek Service Oost geven u graag advies en helpen u graag verder.