Wie zijn wij?

Wij zijn Techniek Service Oost, van origine een glasvezelbedrijf, maar ondertussen bekwaam geworden in het installeren van laadpalen en zonnepanelen. Naast installatiewerk zijn wij gespecialiseerd in het leggen van kabels.

Een veel gebruikte methode is de hydraulische grondraket.

Wij “schieten” met de grondraket verschillende afstanden, van meterkast naar laadpunt.

De kracht van deze methode zit onder andere in het feit dat er op deze wijze geen geul hoeft worden gegraven, er nagenoeg geen straatwerk bij komt kijken, de kans op verzakking enorm wordt geminimaliseerd en ook de hinder voor bovengrondse infrastructuur zeer gering is.

Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van asfalt, kan het zeer tijdrovend en arbeidsintensief zijn om geulen te bikken, maar ook bij langere afstanden met veel straatwerk is de grondraket een efficiënte methode! En denk eens aan die prachtig aangelegde tuin…

Uiteraard is het ook mogelijk dat u de installatie zelf uitvoert of uitbesteed en de bekabeling bij ons belegd. Op deze manier kan uw monteur zich volledig richten op de installatie!

01.

Wat doen wij?

Wij interpreteren “installatie” in de breedste zin des woords. Wij geloven in service van A tot Z, van ontwerp tot nazorg. Juist daarom werken wij landelijk, zowel zakelijk als particulier.

02.

Wie zijn wij?

Wij zijn Techniek Service Oost, van origine een glasvezelbedrijf, maar ondertussen bekwaam geworden in het installeren van laadpalen en zonnepanelen

03.

Contact

Kunnen wij u helpen met de installatie van uw zonnepanelen of laadpaal? Wij van Techniek Service Oost geven u graag advies en helpen u graag verder.